DELI SUSHI LEUVEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 76 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Deli Sushi Leuven. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 14:00 Had M6 besteld maar de sushi met krab zat er niet bij. Bezorging was een kwartier te vroeg
28 mrt 2022 om 21:08 Eten was veeel te veel ajuintjes op de sushi.. overload.. en hadden 2 keer nigiri bestelt. Hadden we niet gekregen. We belde en we moesten het zelf ophalen. Heel erg. want je besteld via take away.. zij vergeten het, nog nooit mee gemaakt dit
6 jan 2022 om 3:42 Hele goeie sushi, steeds de moeite! Helaas slechts 1 minipotje sojasaus bij big promo van 44 stuks. Wel verbetering sinds vorige keer: er was nu wel een 2e set stokjes en zelfs sweet chili-saus bij. Levering was wat aan de late kant echter (>60').
18 nov 2021 om 21:29 Na 1u 20 min wachten kreeg ik ipv een vege roll met advocado en andere groentjes, een veel goedkopere maki rol met iets geels in. Als je betaalt voor een duurdere optie, is het niet fijn om het goedkoopste van de kaart in de plaats te krijgen
22 okt 2021 om 20:00 Stipt op tijd en super lekker.
13 okt 2021 om 22:25 Beste sushi in Leuven! Het heeft net die extra touch! Ik bestel vanaf nu altijd hier!
11 okt 2021 om 22:56 De rijst was aan het zwemmen in de olie, te gierig met de zoetzure saus, foute sushi gegeven. Laten we maar zwijgen over de wachttijd. Jullie kkr moeders!!
2 okt 2021 om 11:14 Wachttijd was meer dan 2u.
5 aug 2021 om 18:58 The Rice dish was really oily. The lowest base of rice was completely submerged in oil. They can do much better.
25 jun 2021 om 1:58 Ik had het juiste adres doorgegeven. Stonden aan de hele andere kant van gasthuisberg. Telefonisch contact liep ook helemaal mis. Uiteindelijk waren ze niet vriendelijk en gaven ze mij de schuld dat het adres verkeerd was. ik bestel hier niet meer.
9 jun 2021 om 22:11 Heel lekkere sushi, heeft erg gesmaakt. Mocht misschien net iets meer soja saus zijn.
3 jun 2021 om 9:23 Bezorgtijd staat er niet eens tussen... dat was 120 minuten, niet maar 90. En als je ze dan na 1,5 uur opbelt zeggen ze gewoon “ja, het is druk”. Uhm oké..?